Abonner på vårt nyhetsbrev

I tillegg til de vanlige oppdateringene på disse sidene tilbyr vi også et fullspekket nyhetsbrev som du kan motta i din e-post regelmessig. Ved hjelp av denne alternative formen for kommunikasjon kan du følge med på hva som skjer innenfor IT-relaterte eventer og workshops selv når du ikke har tid til å surfe frem og tilbake på nettsidene våre. I nyhetsbrevet forteller vi deg alt om de mest spennende talerne og ofte også programbeskrivelser av konferanser og seminarer.

Kompetanse for fremtiden

Som du sikkert vet etter å ha kikket på sidene våre, er vi aller mest interessert i hvordan kompetanse og ferdigheter innen IT og teknologi spres. Derfor fokuserer vi på eventer, workshops, seminarer og konferanser. Vi er både opptatt av forretningsutvikling i den enkelte bedrift og av bærekraftig utvikling for kloden som helhet. Som mange eksperter har påpekt, ligger det store muligheter for skjæringspunkter mellom disse som gjør møteplasser helt avgjørende.

Digitale ferdigheter og en forståelse av hvordan et mer bærekraftig samfunn må se ut, vil trolig være de viktigste formene for kompetanse i fremtiden. Med vårt nyhetsbrev til hjelp vil du være godt rustet til å møte alle fremtidens utfordringer.