Noen anbefalte ressurser

Noen anbefalte ressurser - Noen anbefalte ressurser

På dette nettstedet prøver vi å gi deg det meste av informasjon som har med IT, teknologi og bærekraft å gjøre, men selv for oss er det selvfølgelig umulig å må med alt som er viktig, interessant og relevant. Derfor skal vi her gi deg noen tips om andre ressurser og informasjonskilder som kan være viktige å bruke for å få den fullstendige oversikten.

Ressurser og informasjonskilder

Ressurser og informasjonskilder - Noen anbefalte ressurser

En arrangør som er svært opptatt av IT og bærekraft er Atea Norge. Du kan sjekke sidene deres, eller også finne frem til dem på Facebook. De har noen av de største arrangementene i hele Norden som tar opp dette temaet, med mange flike talere og stappfulle programmer. Det er lurt å melde seg på tidlig hvis man kan tenke seg å delta på en av deres mange events.

En annen aktør som er svært aktiv på området er DND. På DND sine arrangement blir det særlig lagt vekt på hvordan bærekraftsmålene kan gi opphav til nye forretningsideer. Forretningsutvikling står dermed i høysetet, og man trenger ikke på noen måte å være miljøaktivist for å delta. Selv bedriftsledere og investorer som ellers kanskje bare er sånn middels opptatt av miljø, ser nå de mulighetene for å tjene penger som ligger i det grønne skiftet. Vil du finne ut mer om dette, er det vel verdt å ta en titt på DNDs nettsider.